Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/camillagitz.dk/guitariet/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4698
Busrute | Søgård Friskole
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/camillagitz.dk/guitariet/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Busrute

Søgård Friskole har sin egen bus. Vi bruger den flittigt til at tage på kortere og længere udflugter, så som besøg i H.C. Andersens hus i Odense og Kongernes Jelling, men også kortere ture som forskellige arrangementer i Aabenraa og lignende.

Søgård Friskole var fra starten en måde at bevare en skole for børnene i nærområdet men som tiden er gået kommer eleverne ikke alene fra Søgård og omegn men også fra et stort opland der strækker sig fra Padborg i Syd til Aabenraa og Rødekro i nord. Da transport og logistik altid er en udfordring i børnefamilie, ikke mindst i et landdistrikt, henter vores bus eleverne om morgenen.  Den aktuelle rute kan ses på kortet til højre eller downloades her. Vi indretter så vidt muligt køreplanen efter hvor der er elever og der kan derfor forekomme ændringer over tid.

Vi arbejder i øjeblikket på at få detaljerne på plads således at bussen også kommer til at køre eleverne hjem igen. Helt hvornår det træder i kraft ved vi ikke endnu men senest fra efter sommerferien er det på plads.

Søgård Friskole tilbyder desuden også at mindre søskende der evt. er brugere af vores naboinstitution Børnehuset Søgården kan køre med.