Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/camillagitz.dk/guitariet/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4698
Aabenraa bjergmarathon 2016 | Søgård Friskole
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/camillagitz.dk/guitariet/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Aabenraa bjergmarathon 2016

Sved på panden og god kulør i kinderne var resultatet da 32 aktive børn og voksne med tilknytning til Søgård Friskole i weekenden deltog i Aabenraa Bjergmarathon. Deltagerne stillede op i 3 forskellige distancer, 5 km, 10 km og Marathon.

Der summede af spænding og forventning lige før hver enkelt start på de forskellige distancer til Bjergmarathonet. Kunne man slå sin egen rekord? Havde man trænet godt nok? Var bakkerne lige så hårde som de plejer at være?

For nogen var det femte gang de deltog på Søgård Friskoleholdet, for andre var det første gang. Karoline fra 0. klasse deltog for første gang og skulle løbe 5 km, Hun var meget spændt før start, og klarede løbet super flot. Den flotte medalje om halsen var velfortjent. Brian som er far til tre børn på skolen deltog ikke for første gang, men det var første gang han deltog på Marathondistancen. (42,195 km) Brian klarede Marathonen i flot stil og blev hjulpet godt i mål, af resten af Søgård Friskoleholdet, som hujede og klappede ham de sidste meter over målstregen. Godt gået Brian! Langt de fleste af vores deltagere deltog på 5 og 10 km ruten. Her gik nogen op i at få en super godt tid, mens andre bare løb for at være med og for at gennemføre. Fælles for alle var, at det var en super hyggelig dag, med et godt fællesskab, som vi jo vægter højt her på Friskolen.

Godt gået af alle!

Vi håber, at endnu flere vil deltage på vores hold næste år.