Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/camillagitz.dk/guitariet/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4698
Glade dimittender sagde farvel | Søgård Friskole
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/camillagitz.dk/guitariet/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Glade dimittender sagde farvel

Det var både med vemod, men også glæde og stolthed at 11 dimittender tog afsked med Søgård Friskole og fik deres flotte eksamensbeviser, ved en festlig afslutning onsdag aften.

For nogen var 10 års skolegang på den samme trygge skole pludselig forbi. For andre var det knap så mange år. Ens for alle var, at de stod med en følelse af både vemod og glæde, da der onsdag var dimissionsfest på Søgård Friskole. Vemod fordi alt det trygge pludselig er slut og man skal sige farvel til både kammerater, lærere og den skole som har dannet rammen omkring ens barndom, lærdom og dannelse som menneske. Glæde fordi den store verden venter med nye og spændende udfordringer /oplevelser, fordi det er gået super godt og man har ”overlevet” den første rigtige eksamen i ens liv og fordi man har fået mange venskaber og relationer for livet.

Aftenen bød på overrækkelse af eksamensbeviser og atletikmærker, taler fra både skolelederen, lærere og forældre, samt en lille sang på tysk med et vers om hver enkel dimittend. Alle fik gode, velmenende og kloge ord med på vejen og en opfordring til, at komme forbi og sige hej og fortælle hvordan det går ude i den store verden.

Senere var der grillhygge i skolegården for dimittenderne, deres familier og personalet, inden det allersidste farvel skulle siges. Det var noget, der gjorde indtryk på alle. Men en god, festlig og hyggelig afslutning var det!

Vi vil fra skolen gerne ønske jer alle 11 alt mulig held og lykke på jeres videre færd, uanset hvad i vælger at springe ud i. Samtidig vil vi også sige tak for mange sjove, lærerige og spændende oplevelser sammen med jer.

På gensyn!

Personalet på Søgård Friskole